Päivitystä

Katkos, pannahinen. On ollut töitä ja gradua, ja kaikenlaista muutakin. Sitäpaitsi on ollut jotenkin keventynyt tarve sanoa asioita, mikä on tietysti hyvä. Olen ollut onnettomampi niinä aikoina elämässäni, kun minulla on ollut suuri tarve julistaa asioita, kertoa mitä olen mieltä ja alleviivata maailman vääryyksiä. Tämä on kuitenkin hyvä väline asioiden oppimiseen, joten yritän petrata.

Yksi tapa, jolla ajattelin petrata on alkaa käyttää Google Readeria (vai onko jotain parempia syötteenlukijoita) ja päivittyä ajankohtaisesti suomen taloudesta. Tässä pari asiaa, jotka opin etsiessäni syötteitä.

1. Nordealla on hyvä Media-osio. Muiden pankkien syötteet tuntuvat olevan täynnä "NN Taka-Hikiän pankin finanssijohtajaksi", eikä mielenkiintoisia juttuja (ennusteet yms.) oikein voi yksinään tilata. Sampo Pankilla sitäpaitsi tiedotteiden tilaaminen on ylivertaisen vaikeaa (vaatii verkkopankkitunnukset tai rekisteröitymisen), varmaan koska se tuntuu olevan jotenkin integroitu verkkopankkiin. Eikä siinä mitään, en minä tiedä onko tuollaisiin juttuihin panostaminen pankin kannalta tärkeää. Harva varmaan miettii, että "Otanpa asuntolainan Nordeasta, olenhan lukenut heidän mainiota rss-syötettään jo pitkään."

2. EK:n etusivulla on web-kamera. Niinpä! Kaveri, joka sen on sinne laittanut, on varmaan ajatellut sivulla kävijän reagoivan näin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentti

Blogiarkisto